ЗА НАС

Фирма ТОПЛОТЕХНИКА ЕООД присъства на българският пазар вече 14 години. Създадена е през 2001 година със 100 процента частен капитал. Основната дейност на дружеството е търговия на едро и дребно. Продуктите, които Топлотехника ЕООД предлага на своите клиенти са с високо качество и конкурентна цена, което затвърждава позициите на дружеството като конкурент на Българския пазар.

Освен два магазина и склад в Благоевград фирмата има и седем магазина намиращи се в град Банско, град Разлог, град Гоце Делчев, град Петрич, град Сандански, град Дупница и село Сатовча, което спомага за адекватното обслужване и удобството на клиентите. Предимство е и фактът, че разполагаме с голяма част от продуктите и резервните части за тях, а за останалите гарантираме бързи и конкретни срокове за доставка. Топлотехника ЕООД работи от години с надеждни и коректни партьори, като се стремим да изграждаме и поддържаме стабилни отношения с нашите клиенти и доставчици.

Към момента предлагаме многообразие от артикули в различни категории, може да закупите, всичко необходимо за направата на водопроводни системи. При нас ще намерите всичко необходимо за изграждането на отоплителни системи за бита и промишлеността, както и различни по капацитет и дизайн бойлери– неръждаеми от 300 литра до 5000 литра с една или две серпентини, хоризонтални или вертикални, камини – на твърдо гориво с водни ризи, печки, слънчеви колектори – селективни, котли на нафта, на дърва, на газ, ел. енергия, на биомаса /пелети, костилки и др./, панелни и алуминиеви радиатори, всякакви помпи за отопление и водоснабдяване – потопяеми и хидрофори, пластмасови съдове от 250 литра до 9 тона, тръби за парно, полипропилени, полиетиленови тръби и части за тях, пвц – дренажни и канални тръби, медни тръби и фитинги – с различни размери, богат асортимент от Вик части, клингирити, изолации, пожарни хидранти и пожарни кутии.